Paper Flowers
& Smart Events.

Începând cu anul 2009 și până în prezent am participat la mai bine de 1000 de evenimente corporate sau de familie.

Știm că transformarea unei petreceri obișnuite într-un eveniment extraordinar necesită pasiune, viziune, foarte multă planificare și timp.

De aceea, am creat o serie de servicii care vă ajute să vă bazați pe noi, indiferent unde vă aflați în călătoria dvs. de planificare.

Câteva date despre noi

>

EXPERIENȚĂ SOLIDĂ

Activăm în domeniul evenimentelor private din anul 2009, astfel avem experiența necesară organizării unui eveniment reușit. Primele party-uri le-am organizat din posturta de angajați ca DJ în cluburi de renume din oraș, urmând ca mai târziu să ne dedicăm exclusiv evenimentelor private.

>

CONCEPT INOVATIV

Suntem furnizorul de servicii de decor care a adus conceptul PAPER FLOWERS în Sibiu și Alba Iulia iar până în anul 2021 ne propunem să fim prezenți prin partenerii noștri în alte opt județe din țară. Fără a parea lipsiți de modestie, putem afirma cu certitudine că am fost cei care au revoluționat piața decorurilor de nuntă în județul Sibiu și nu numai.

>

PORTOFOLIU BOGAT

Dintre fimele care oferă decor artificial, putem spune cu certitudine că avem cel mai bogat portofoliu de servicii și evenimente organizate.

>

DJ DE RENUME

Deschiși la provocări noi, comerciali și mai ales în ton cu tendințele actuale, DJ-ii noștri surprind prin entuziasmul, dedicarea și implicarea în reușita din punct de vedere acustic și vizual al evenimentului organizat. Le vin în ajutor echipamentele de sunet și lumini de ultima generație de care firma dispune dar mai ales talentul și experiența câștigate de-a lungul anilor.

>

INVESTIȚII PERMANENTE

Alocăm anual sume importante în elemente noi de decor, în echipamente de sunet și lumini de ultimă generație. Totul pentru a menține standardele serviciilor oferite la un nivel cât mai înalt.

Urmărește-ne pe youtube!

Urmărește portofoliul nostru de la evenimentele anterioare!

PAPER FLOWERS

SMART EVENTS

Testimoniale clienți

Recomandări și cuvinte frumoase de la clienții noștri (o selecție din peste 70 de recomandări pe facebook).