Muzica

De ce este bine să ai un DJ la nuntă?

Stim cu totii cat de importanta este muzica in succesul unui eveniment si mai ales, atunci cand vorbim despre o nunta. Prin urmare, este esential ca acest subiect sa fie tratat asemenea importantei pe care o are. Un DJ profesionist reprezinta mai mult decat simpla linie melodica de pe fundal si eventul anumite melodii redate in functie de moment. Acesta detine abilitati extraordinare, expertiza in domeniu si abilitatea de a se adapta in functie de dorintele clientului. Ei pot transforma o petrecere monotona a carei atmosfera nu este foarte invioratoare, cu una incitanta, plina de distractie si voie buna.

Pentru a va asigura ca atat familia, cat si restul invitatilor se vor simti bine, trebuie sa va asigurati ca inainte de toate acest capitol sa fie foarte bine pus la punct. Dj-ii detin un control asupra atmosferiei si incearca nu doar sa imbunatateasca starea tuturor, ci si sa animeze si sa distreze publicul. In cautarea astfelor de reusite, ei realizeaza diferite pregatiri in avans. Majoritatea profesionistilor au un plan de rezerva pentru a putea aborda orice situatie de criza precum intreruperea curentului in timpul nuntii. Ei sunt cei care trebuie sa aiba la purtator ceea ce putem numi un management corespunzator al situatiilor de criza si sa fie pregatiti pentru orice circumstanta.

In momentul in care se alege o persoana responsabila cu muzica, trebuie sa-i fie adus la cunostinta si de tematica petrecerii, de planul propriu-zis al nuntii, de toate momentele speciale pregatite. Ei trebuie sa se adapteze in functie de fiecare si sa antreneze invitatii toata noaptea. Trebuie puse la punct si diferite cerinte tehnice sau non-tehnice pentru mireasa si mire. In lumina aceluiasi lucru, ei fac aranjamentele pentru a elimina orice confuzie: isi organizeaza locul special amenajat pentru dj. Nu uitati ca scopul lor principal este de a crea o atmosfera perfecta viselor dumneavoastra.

Diverse cupluri, din dorinta de a economisi bani, ca responsabil cu muzica un prieten apropiat. Acest lucru nu este neaparat rau, insa trebuie sa se tina cont de faptul ca o persoana cu o pregatire si cu o experienta in acest domeniu, va putea face o munca mult mai calitativa.

Pentru a fi multumiti la sfarsitul zilei, puneti-va intrebarea:  de ce as cheltui bani pentru anumite servicii daca nu ne face fericiti sau de ce nu as cheltui bani pe un anumit serviciu pentru a fi siguri ca rezultatul final va fi mai mult decat imbucurator? Are mai mult sens din punct de vedere financiar si emotional sa investesti in zonele care va vor asigura un eveniment pe care il veti pretui pentru totdeauna.

De ce ar trebui să tineți cont în alegerea unui DJ?

1. Selectarea muzicii

DJ-ii profesionisti au o vasta selectie de melodii din diferite repertorii, tari si perioade. Acestea constituie in final modalitatea de a va distra oaspetii, familia si prietenii. De cele mai multe ori, ei adapteaza muzica in functie de tema nuntii, de dorintele mirilor si ale invitatilor, cand este cazul, pentru un rezultat de succes.

Un DJ profesionist are un playlist riguros intocmit, printre care se pot regasi melodii rar intalnite. Incepand de la cele clasice si continuand cu disco si muzica actuala, toate melodiile trebuie sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Un DJ amator nu va putea sa ofere o aceeasi varietate de melorii pe care un DJ cu experienta ar face-o, iar in acelasi timp, cel din urma va fi capabil, asa cum spuneam, sa accepte cererile la fata locului si astfel sa petreceti fara probleme pana in zori.

2. Experienta si aptitudini

Un DJ bun poate aduce distractie, entuziasm si voie buna prin intermediul muzicii. Ei pot citi multimea, pot empatiza cu oamenii si astfel isi pot folosi abilitatile sa ajusteze muzica in consecinta. Ei se bucura de o experienta vasta in domeniu si detin cunostinte in executarea si gestionarea unor evenimente.

Este de la sine inteles ca prietenul tau caruia ii place muzica rock nu va reusi sa multumeasca pe toata lumea. De aceea, este foarte important ca persoana specializata sa aiba o expertiza in acest sens. Multi DJ sunt rugati sa faca faca diverse anunturi, sa tina diverse speech-uri pentru invitati, la intrarea mirelui si miresei, la taierea tortului, in cazul unor momente speciale si multe altele. De aici rezulta o alta calitate de care ar trebui sa se bucure un DJ profesionist: abilitatea de a vorbi in fata unui public imbinata cu dezinvoltura.

 3. Echipamente

Un DJ vine cu echipament muzical de inalta calitate, avansat si profesional. El se asigura ca toata recuzita functioneaza fara probleme, sistemele de iluminat sunt pozitionate corect, are sisteme de rezerva si echipamente audio si eventual video, pentru a se asigura ca distractie este cea care vibreaza toata noaptea.

A avea echipamentele potrivite este la fel de important ca si muzica de calitate. Daca dumneavoastra si invitatii nu veti putea auzi muzica, nu va mai conta nimic altceva. De asemenea, trebuie sa va  ganditi la faptul ca veti avea nevoie de microfoane pentru diverse momente de toast, de anunturi, iar acesti factori nu pot fi trecuti cu vederea.

Un DJ profesionist va avea echipamentul de inalta calitate de care aveti nevoie pentru o muzica clar redata si va va asigura toate accesoriile suplimentare de care aveti nevoie. Indiferent daca evenimentul dvs. este la un restaurant intim, o sala de bal mare sau in aer liber, DJ-ul va avea echipamentul potrivit.

Ce vă poate oferi un DJ?

Comoditate si pace, in primul rand. Inchirierea unui DJ poate face lucrurile extrem de convenabile pentru mireasa si mire, asigurandu-le confortul psihic ca este cineva care sa aiba grija de atmosfera intreaga seara, iar ei se pot distra in voie cu oaspectii.

Cand incheiati o colaborare cu un DJ pentru un eveniment, de obicei, acestia vor trebui sa semneze un contract care sa includa toate detaliile privind evenimentul dvs. Un contract este benefic pentru client si DJ, deoarece va va avea pe ambii responsabili. Ei vor fi pregatiti avand un management al situatiilor de criza pus bine la punct, vor avea echipament de rezerva si toate cele necesare unei situatii neplacute.

Fara indoiala, o persoana cu experienta in acest domeniu constituie un plus pentru evenimentul dumneavoastra. Inainte de a face greseala de a crede ca angajand un DJ amator veti economisi bani, ganditi-va la raportul pret-calitate. El este adesea persoana care conduce intreaga seara, iar angajarea unui profesionist este esentiala pentru a va asigura ca totul se desfasoara fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.